2 Şubat 2009 Pazartesi

Prag - 3

Eveet! Çok yorulduk. Jazz sevip sevmediğinizi bilmiyorum ama Prag'da tabanı yanık itler gibi gezdikten sonra bana çok iyi gelmişti. Canlı jazz performansı... Ungelt Jazz CLub'ta. Herkesin ziyaret ettiği saat kulesine çok yakın.

ungelt

Şurada web sitesi ve google map üzerinde nokta atışı var. Biranızı yudumlarken ya da yeşil perinizle baş başayken kesinlikle iyi gelecektir Ungelt Jazz Club. Hele ki gecenin ilerleyen saatlerine enerji depolamak istiyorsanız, bu ziyaret size 5 snickers, 3 redbull, 2 burn etkisi yaratacaktır.

Dinlendik mi? Bence dinlenmiş olun. Zira, zamanınız benim gibi kısıtlıysa daha çok işimiz var. Şimdi, önce nasıl bir yerde dağıtmak istediğinize karar verin. 80'ler, 90'lar dinlerim, hoplarım zıplarım derseniz Chapeau Rouge Bar & Club'a gidin. Adresi de bu: Jakubska 2, Old Town, Prague 1

canli


Yok efendim, 80'ler, 90'lar evde de var derseniz, daha hareketli bi' yer isterseniz buyrun sizi Karlovy Lazne Dance Club'a alayım. Ama çok sıkışık, ona göre: Novotneho Lavka 5, Old Town, Prague 1

hoplamli1

Yahu, bi' daha mı geleceğiz Prag'a, hadi sadede gel derseniz de Captain Nemo Strip Club hizmetinizde. Fakat hak verirsiniz ki oranın fotoğrafı yok:) Adres: Ovocný trh 13, Old Town, Prague 1. (Old Town'daki bulabildiğimiz tek strip club buydu, ama New Town denen yerde bi' sürü var.)

Ee, artık yorumuş olmalısınız. Gidin yatın, ne bileyim. 2-3 saat uyumanız şart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder